Publicerat: / Allmänt

28 december

Halloj i stugan!
det var ett bra tag sen jag skrev sist och tiden bara rinner iväg.. den senaste tiden har endast bestått av plugg, plugg och plugg!! jag och madde har suttit i stort sätt varje dag förutom helgerna med vårt examensarbete som har tagit jättelång tid att skriva men vi har fått ihop det och känner oss nöjd med det vi skrivit :) någon julkänsla hann jag inte heller få då jag känt stressen över examensarbetet dygnet runt den senaste måndaden. men vi tog ledigt på julafton såklart och då fick jag lite känsla iallafall vilket jag är glad för! :) vi firade hemma hos oss tillsammans med släkten på pappas sida, kim saknades dock men jag hoppas att vi kan fira tillsammans nästa år! julafton var hur mysig som helst och jag njöt verkligen av att bara vara. massa fina julklappar fick jag också och jag är sååå nöjd över allt :) avslutade dagen med att glo på svensson svensson (ett måste!!) och tomten är far till alla barnen. 
 
på juldagen pluggade jag och madde en stund och sen träffade jag min fina anna-panna :) från att ha bestämt mig för att ligga i soffan och glo på film på kvällen så blev det en helomvändning istället, jag åkte hem och gjorde mig redo för juldags-party tillsammans med anna :) vi började hemma hos henne, pratade och hade trevligt som alltid innan vi drog oss ner till stan i kylan för att festa lite på hantis! det var mycket folk men riktigt trevligt var det :)
 
i fredags träffades jag och madde en snabbis för att gå igenom arbetet en sista gång innan inlämning och känslan efteråt var lättnad! :) på eftermiddagen/kvällen packade jag ihop lite grejer och åkte ner till min kära pojkvän för att stanna i över en vecka, helt underbart!! kom fram sent på kvällen så vi kollade på tv en stund innan vi slocknade i sängen. igår (lördag) pysslade jag lite här hemma medan har fixade lite annat :) sen på kvällen handlade vi och gjorde käk innan vi landade i soffan för att glo på sällskapsresan!
 
idag (söndag) har jag städat i sovrummet och bytt sängkläder under tiden medan kim har jagat! jag har även hunnit med en sväng på ica maxi och en skön promenad i kylan :) nu sitter jag framför datan en stund och har läst igenom examensarbetet lite för mig själv och om en stund skickar jag in det! skönt att släppa det för ett tag och bara få vara ledig några dagar :) ikväll väntas middag och soffhäng men innan det tänkte jag baka något och sätta mig i soffan med en kopp te en stund! 
 
imorgon bär det av till ullared tillsammans med svärmor och kims syster! ska bli riktigt roligt :) hoppas på att hitta massa fint att inreda huset med. hihi!
 
hoppas ni mår bra fina läsare! ♥