Publicerat: /

Helg!

Godkväll i stugan! Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen efter en riktigt slö-lördag.. har inte gjort mycket alls idag! Igår vid lunch kommer äntligen mina älskade föräldrar ner hit till Småland för att hälsa på ♡ vi käkade lunch på stan och sen köpte vi med oss godis hem från godisbutiken. Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma i soffan vilket var hur mysigt och skönt som helst. Jag njöt verkligen av att ha dom här, fick massa energi!! Vi fikade, åt god mat och glodde på tv innan alla bäddade ner sig. Imorse käkade vi go'frulle tillsammans samtidigt som min sjukling till pojkvän låg kvar i sängen! Fick underbar kvalitetstid med mor och far ♡ efter en lång frukost och mys framför tvn packade dom ihop sina grejer och begav sig hemåt för att slippa den värsta snön! Det var riktigt jobbigt när dom åkte, hade inte förväntat mig att jag skulle bli så ledsen.. men jag vet ju att dom finns bara 3 timmar bort, tack och lov! Hela dagen har jag varit nere och väldigt slö, har inte gjort något alls mer än att ha varit ute och gått en runda för att få frisk luft! Både jag och Kim har legat på soffan hela dagen och glott på film, både skönt och jobbigt.. jag blir så jäkla rastlös när man inte gör något men jag kände inte för att göra nått speciellt när han ändå är sjuk! Nu ikväll har vi haft en riktig myskväll framför tvn tillsammans då han vart mycket piggare :) vi har glott på gladiatorerna och bara haft det lugnt och skönt! 

Nu ska jag sova för att försöka få bort min extrema huvudvärk! Hoppas verkligen den är borta imorgon och jag hoppas även att vi kan ta oss ut en sväng för att hitta på något! ♡♡

Puss och kram! Natti natti. 


Vi har fått riktigt mycket snö nu igen, ganska mysigt faktiskt! ☆

Publicerat: /

livet ☆

Här kommer några bilder från den senaste tiden! 

Fint här på landet!

Jag och min fina annapanna ♡

Examensmiddag med klassen!

Go'drink för att fira våra examen! ☆

Ikea-besök med svärmor!

Lördagsnöje!

♡♡♡

Publicerat: /

smålänning!

Godkväll allesammans! Hoppas ni mår bra och att ni står ut med min frånvaro då och då :) det har varit väldigt mycket den senaste tiden och jag har inte hunnit med att blogga. För snart veckor sen tog jag examen och det känns helt magiskt, kan knappt tro att det är sant.. firade med klassen på fredagen med middag och drinkar, ett stort plus den kvällen var att min älskade pojkvän hämtade mig och Anna i Västerås! ♡ på lördagen var det firande tillsammans med släkten son gällde, det var jättekul att träffa alla och jag fick helt otroligt fina presenter! Vi åt kallskuret, potatisgratäng & massa exotiska frukter och till efterrätt var det tårta, morotskaka, rulltårta och lite annat smått :) mumsigt värre! Senare på kvällen åkte jag och Kim hem till vickan och Oskar för att hälsa på och fika lite. Det var jättetrevligt och även där fick jag underbara presenter! Tack min fina vän ♡♡ 

På söndagen var jag och Kim upp till morfar och Norberg för att hälsa på vilket var väldigt roligt och behövligt då jag inte vart där på länge! Vi fick smörgåstårta och fika.. alltid lika gott :) sen på eftermiddagen blev det middag hemma i kolsva innan Kim begav sig hemåt till vetlanda igen. Det är tråkigt att säga hejdå hela tiden men den här gången var det inte lika jobbigt som det brukar, för bara två dagar senare flyttade jag ju ner till Småland!! :)

På måndagen umgicks jag med mamma, vi var i Eskilstuna och gick på stan en sväng! ♡ sen på eftermiddagen och kvällen packade jag iordning alla mina grejer som skulle med till Vetlanda..

På tisdagen gick jag upp hyfsat tidigt, duschade och käkade frukost medan jag pratade med mamma :) skönt att få en lugn stund tillsammans innan jag gjorde mig i ordning och packade in i bilen. Det var jobbigt att säga hejdå men jag försökte tänka att det inte är så långt egentligen, vi kan ju ses nästan när som helst! Iallafall på helgerna :)

Det var som alltid helt underbart att komma ner hot och få pussa på min käraste! Resten av veckan bestod av plock och fix inte huset för att komma i ordning lite med mina saker :) i fredags var jag med svärmor på Ikea ikea Jönköping vilket var riktigt roligt! Hittade en hel del grejer som jag är nöjd med. Helgen har gått jättefort som vanligt och kvällarna består oftast av soffhäng och mys framför tvn tillsammans med min älskade sambo ♡ hihi! 

Igår måndag var jag hos Kims mormor för att sy upp lite gardiner innan det var dags för kvällsmöte på jobbet! Idag tisdag har jag umgåtts med svärmor en stund på dagen och sen har jag bytt gardiner i kök och sovrum samt städat och plockat lite! :) allt börjar falla på plats och jag börjar mer & mer känna mig hemma. Det känns riktigt skönt att "boa in sig" ordentligt innan jag påbörjar mig efterlängtade förskollärartjänst på måndag. Men jag längtar otroligt mycket till att få komma igång med jobb och riktigt vardagen. Ska bli härligt att börja träna lite också vilket jag ska göra så fort jag blivit av med förkylningen..

Nu vet ni lite vad som händer i mitt liv! Förhoppningsvis blir jag bättre på att uppdatera bloggen nu när jag börjar komma på plats med allt i livet :)

Puss och kram! ♡


Publicerat: / Allmänt

motivation?

beställde hem lite nya och fräscha träningskläder från h&m igår! det är ju så himla mycket roligare att träna när man har nya och snygga kläder :) jag får liksom motivation till träning genom nya fräscha plagg att ha på sig!
 
tights!
snygga träningsstrumpor!
pannband- perfekt till promenader nu när det är kyligt ute!
snygg sport-bh!
kul med lite färg! 
rosa är ju alltid snyggt! haha

Publicerat: / Allmänt

20150112

godkväll i stugan!
2015 är här och snart har halva januari redan gått, helt otroligt vad fort tiden går.. men jag klagar inte, det är mycket som kommer hända nu under kort tid och jag är så lycklig :) på torsdag har vi opponering och sen tar vi examen!! kan knappt tro att det är sant.. om en vecka flyttar jag ner till min kärlek och om tre veckor påbörjar jag mitt nya jobb som förskollärare :) känns riktigt underbart! den enda nackdelen med att flytten är att behöva lämna alla mina nära och kära, framförallt mina älskade föräldrar & bror och såklart mina närmsta vänner ♥ men jag bor ju inte speciellt långt bort och jag kommer ju hem titt som tätt! 
 
idag har jag och madde fixat klart det sista inför opponeringen, sen träffade jag fia och melvin på stan för att käka lunch och fika! vi tog även en tur på big inn för att kika lite på h&m och ica maxi :) alltid kul att ses! sen på eftermiddagen käkade jag lite mellis och bytte om inför träningen nu ikväll. efter träningen blev det käk och dusch, nu sitter jag i sängen och skriver till dig :) har inte uppdaterat på ett tag men jag ska försöka bli bättre nu när det händer mycket i livet! har inte haft så mycket att skriva om eftersom den senaste tiden har bestått av plugg och det är inte så roligt att läsa om kan jag tro.. nä, ändring på bloggandet ska det bli helt enkelt! :) kommer förhoppningsvis har lite att skriva om under min resa med flytt, kärleken, nya jobbet, träning och lite vardag såklart!
 
det är roligt att se att det finns läsare som går in här även fast jag inte uppdaterat på några veckor :)
ha det bra! puss & kram ♥