Publicerat: / Allmänt

• Hejdå helgen! •

Jaha då var den här helgen också över snart.. Herregud vad tiden går fort! Men jag har hunnit med ganska mycket ändå denna helgen. I fredags var det plugg som stod överst på att-göra-listan! Utöver det så handlade jag och käkade lunch med mor och far, på eftermiddagen/kvällen gjorde jag Niclas och pappa sällskap medan dom bytte däck på Niclas bil. Sen på kvällen kom mina kära kusiner hit och vi hade fredagsmys framför idol såklart! :)

Igår lördag sov jag ganska länge och innan det var dags för go'frulle så tog jag en skön dusch! Vid lunchtid träffade jag Vickan för en mysig fika på stan, en välbehövlig dejt med en väldigt saknad vän! ❤️ vi hade en hel del att prata om, som alltid.. Efter vi fikat så var det dags att åla till jobbet och köra ett kvällspass! Kvällen gick ganska fort och när jag kom hem så blev det ost och kex framför OC innan jag däckade :)

Idag söndag hann jag lagom äta frukost och göra mig i ordning innan det var dags att åka till jobbet igen och jobba 12-18. Tycker jobbhelgerna går jättefort jämt, men det är nog för att jag tycker om mitt jobb! 👍

Nu ikväll har jag ätit middag, pluggat, pratat med Kim i telefon och duschat! Och nu ligger jag i sängen och glor på OC igen, har ätit lite adventsfika också såklart! Det är ju ett måste en dag som denna :)

Hoppas ni haft en skön helg allesammans! Puss och kram ❤️

Julfint i mitt fönster!

Mys med levande ljus!

Älskart!

Mums!

Publicerat: / Allmänt

Godnatt världen!

Godkväll! Det blev kvällsfika framför kvällens paradise hotel och sockerkakan blev gudomligt god.. Ojoj säger jag bara, den måste ni prova om ni gillar saffran! :)

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med plattan i handen och glor på kvällens avsnitt av bonde söker fru!

Snart dags att sova, imorgon väntar sista föreläsningen på hela utbildningen! Helt sjukt faktiskt.. Haha men härligt såklart :)

Puss och godnatt ❤️


Publicerat: / Allmänt

onsdag

Halloj alla glada!
Tiden bara rullar på och jag har tänkt blogga flera gånger men det har bara inte blivit av, tyvärr.. men iallafall så består mitt liv just nu av plugg, plugg och plugg! det blir lätt så när examensarbetet är under bearbetning och det tar tid att skriva allt :| men samtidigt som det är jobbigt och tungt så är det såklart kul också, sista arbetet på hela utbildningen.. kan inte fatta riktigt!
 
i helgen som var så var jag nere i småland hos min kärlek, får alltid så himla mycket energi när jag varit där! åkte ner redan i torsdags och helgen har varit helt underbart härlig, vi har inte gjort något särskilt utan mest bara haft det skönt :) i fredags var det myspys som stod på schemet, god mat, godis och idol! perfekt fredagkväll med andra ord! ♥ i lördags tog vi sovmorgon och sen fixade vi lite i huset och jag bakade både muffins och paj inför besöket som väntade på eftermiddagen. på kvällen åkte vi hem till ett par kompisar till han och käkade & umgicks lite vilket var hur kul som helst! på söndagen blev det sovmorgon även då och sen gjorde vi oss i ordning för att åka till hans mamma och hälsa på och även fixa lite utomhus. tro det eller ej men jag gjorde något som jag aldrig trott att jag skulle göra, jag körde traktor!! haha.. det var riktigt kul faktiskt :) när vi kom hem igen framåt kvällen så gjorde vi mat och slappade i soffan resten av kvällen framför tvn.
 
i måndags åkte jag hem på förmiddagen och jag hatar att säga hejdå och åka därifrån! men nu är det typ bara 2 månader kvar tills vi slipper åka ifrån varandra hela tiden, som jag längtar! ♥ på eftermiddagen när jag kommit hem och packat upp mina grejer så satte jag igång med pluggandet såklart och på kvällen blev det mys framför tvn innan jag däckade i sängen!
 
igår (tisdag) så var det plugg som stod på schemat tillsammans med madde! vi kom en bra bit och det kändes bra faktiskt :) varje enstaka bit är ett plus och ett steg framåt i rätt riktning!! sen på eftermiddagen träffade jag fina michelle en stund, vi kikade i lite affärer och fikade tillsammans. alltid lika mysigt :) och på kvällen tog jag det mest lugnt med mor & far!
 
idag onsdag har jag pluggat en hel del på egen hand faktiskt, gått igenom lite och läst. sen hjälpte jag mamma en stund med att städa i farmors lägenhet så nu är den snart "ur världen" för oss.. det känns sådär såklart, eftersom det var hon som bodde där så vill man ju inte göra sig av med den! men men.. senare på eftermiddagen satte jag igång med att baka lite, det blev en saffran-sockerkaka. och nu ikväll har jag tränat och det kändes sååå bra, jag älskar känslan efteråt :) har precis duschat och bänkat mig framför tvn, ska snart provsmaka min sockerkaka också, hoppas den är ätbar ;)
 
hoppas ni mår bra allesammans! puss och kram ♥

Publicerat: / Allmänt

Söndag

Godkväll! Helgen börjar redan lida mot sitt slut och min helg har bestått av jobb.. Gårdagen spenderades till en början i farmors lägenhet där vi plockade i ordning lite och packade ner grejer i kartonger! Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning och käkade lite lunch innan jobbet väntade klockan två :) dagen och kvällen gick hyfsat fort vilket var skönt! När jag kom hem igen så blev det filmmys innan sovdags. Idag söndag har jag jobbat och käkat tacos med mor och far! Kvällen har jag tillbringat i sängen, först lite plugg och sedan film.

Nu ska jag snart bädda ner mig, börjar bli ganska trött faktiskt.. Imorgon är det plugg som står på schemat hela dagen! Madde kommer hit och då ska vi börja skriva på arbetet på riktigt 👍 sen på kvällen är det dags för träning igen, så himla skönt!! 

Puss och godnatt! ❤️ hoppas helgen varit bra.

Filmmys! 

Älskar levande ljus och detta luktar underbart!!

Publicerat: / Allmänt

• 23.24 •

Godkväll i stugan! Hoppas ni har haft en härlig fredag :) det har iallafall jag! Började dagen med handledning imorse och sen satt jag & Madde hela förmiddagen och arbetade med vårt examensarbete! Det går framåt och det känns bra faktiskt :) sen när vi åkte hem stannade vi på godis-grodan och köpte helggodis! Mumsigt värre med "riktigt" godis.. Haha! När jag kom hem la jag mig i sängen en stund och vilade med en varm kopp te framför OC! Sen hängde jag med mor och far till maxi och handlade lite för att fördriva tiden lite.. När vi kom hem igen satte jag mig vid datan och letade artiklar till arbetet och läste lite! Senare på eftermiddagen bakade jag faktiskt, blev en kladdkaka. 

Till middag blev det kyckling och klyftpotatis, grymt gott.. Hela kvällen har vi haft moster + sambo på besök vilket har varit trevligt som alltid! :) vi glodde på idol, åt kladdkaka, pratade och skrattade massor! 👍

Nu ligger jag i sängen och glor på OC igen, och i knät har jag godisskålen.. Har världens mensvärk så det känns som att godiset är en liten tröst! Haha 🙈 ska snart borsta tänderna och försöka sova lite. 

Imorgon tar jag sovmorgon, äntligen!! Sen ska jag följa med pappa till farmors lägenhet och plocka lite grejer innan jobbet väntar klockan två :)

Piss och godnatt allesammans! ❤️

Min syn.. G ö t t !

Publicerat: / Allmänt

• helt slut.. •

Tänkte skriva ett vanligt inlägg om dagen men jag orkar helt enkelt inte.. Det var väldigt längesen jag bäddade ner mig den här tiden som är tidigt för min del men idag är det så!

Hörs imorgon istället! ❤️

Publicerat: / Allmänt

• natti natti! •

Hello! Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter en dag bestående av plugg, städning, träning och soffhäng :) har hunnit med ganska mycket när det gäller skolan idag och det känns skönt. Vi har lagt upp en plan och har massa bra idéer! Har även städat rummet och bäddat rent i sängen, så det var extra skönt och lyxigt att bädda ner sig idag :)

Imorgon väntar en heldag i skolan! Hoppas på en intressant och lärorik dag :) dock börjar vi inte förrän 10.15 så då kan jag sova en timme längre än vanligt då vi brukar börja 09.15. Lyxigt värre! 😊

Godnatt och sov gott! Hörs imorgon ❤️

Kvällsmys i mina underbart sköna och söta sockor! 

Publicerat: / Allmänt

• 42 dagar •

Idag är det endast 42 dagar kvar till julafton! Jag älskar julen och ser fram emot det väldigt mycket, samtidigt som det är lite skrämmande.. Strax efter jul måste examensarbetet vara färdigt för att skickas in!

Låt tiden gå lagom fort så jag hinner njuta av min favorit-högtid tillsammans med dom som jag älskar ❤️


Publicerat: / Allmänt

• hjärta •

Kloka ord, det gäller att ta vara på varje minut!
❤️❤️

Publicerat: / Allmänt

• sista arbetet •

Godkväll! Idag hade vi introduktion inför examensarbetet som är sista arbetet på utbildningen. Känns helt overkligt att allt är över om cirka tio veckor! Men jag är förjäkla nöjd och det ska bli riktigt kul att få komma ut och arbeta 😊 det var mycket info att ta in så jag blev helt slut i huvudet.. Men när jag kom hem runt 17.30 så blev det middag innan jag satte mig och pluggade lite. Gick igenom studiehandledningen och skrev ner lite tankar och idéer! 

Efter en timmes plugg typ så bytte jag om till mjukiskläder och tvättade bort sminket.. Och nu ligger jag i sängen och glor på film! Hur skönt som helst att bara ta det lugnt :) om en stund är det dags för paradise hotel! Och efter det tänker jag bädda ner mig direkt.

Hoppas eran tisdag har varit bra! ❤️

Kvällsgotte framför tvn! Banan, kiwi och passionsfrukt 👍

Livets dryck, så jäkla gött!!


Publicerat: / Allmänt

på hemmaplan!

hello alla glada!
helgen gick hur fort som helst och jag har haft det helt underbart bra tillsammans med den jag älskar mest ♥! i fredags var det som sagt bowling och käk som stod på schemat, det blev en väldigt lyckad och rolig kväll måste jag säga.. jag var chaufför och fick köra finbil- kims audi! :) haha. bowlingen gick däremot inget vidare alls för min del, nästan lite pinsamt.. dom andra fick sig ett gott skratt när det gick så extremt dåligt för mig! det blev ganska tidigt och vi var hemma redan strax efter 22 så vi hann se utröstningen i idol innan vi bäddade ner oss.
 
i lördags var det uppstigning tidigt för min del, 06.30 ringde klockan och då hoppade jag in i duschen och gjorde i ordning frulle efter det. sen var det packning och sminkning kvar innan vi var redo att åka :) vi mötte upp alla andra nere på kims jobb där även bussen gick ifrån. det var riktigt roligt att träffa alla hans kollegor + respektive! bussresan ner gick ganska fort och när vi kom fram till hotellet så checkade vi in och gjorde sedan ett besök på nordstan, dock var inte riktigt ensamma där så det gick knappt att gå där inne.. det var s j u k t mycket folk!! men trevligt var det ändå, och efteråt tog vi en drink i baren innan vi duschade och gjorde oss redo för middag & kvällen. efter middagen på harry's så samlades dom flesta i hotellbaren- drack lite gott och hade det allmänt roligt :) sen kom bussen och hämtade upp oss 18.50 ungefär för att skjutsa oss till teatern där vi skulle se galenskaparnas 30 års-jubileum :) det var helt otroligt roligt att se och man fick sig många goda skratt såklart! när föreställningen var över så blev det några drinkar innan vi däckade på hotellrummet vid 01.30 ungefär! en riktigt lyckad dag/kväll helt klart, skulle mer än gärna göra om det :)
 
igår söndag vaknade vi runt 10 och då blev det hotellfrukost, som jag längtat!! det var riktigt gött faktiskt, precis som det brukar vara :) sen packade vi i ordning våra grejer och gick en sväng på nordstan igen. sen gick vi upp till avenyn och kikade lite och hamnade på ett mysigt café där! när vi sedan kom tillbaka till hotellet så tog vi vårt pick & pack och checkade ut. sen gick vi en snabbis till pressbyrån för att köpa lite godis och vatten till bussresan hem som påbörjades 14.00.. när vi kom tillbaka till vetlanda vid 16.30 så åkte jag och kim ut till hans pappa för att fira farsdag innan vi åkte hemåt för att laga mat och mysa i soffan framför tvn innan läggdags!
 
idag åkte han till jobbet tidigt och jag sov vidare efter det, när jag väl gick upp runt 10 så packade jag lite och sen käkade jag frulle i lugn och ro framför OC! sen packade jag klart och diskade undan innan jag började rulla hemåt till lilla kolsva igen. vägen hem gick jättebra, men det är så himla tråkigt att köra när det regnar.. men men, hem kom jag iallafall som tur är :) käkade middag för en stund sen och nu har jag precis duschat! ska snart fika lite med mor och far innan jag intar sängläge framför nån bra film resten av kvällen. 
 
hoppas ni har haft en bra helg! hörs säkert imorgon :) puss och kram
(har tyvärr inga bilder alls från helgen, hade fullt upp hela tiden så jag hann helt enkelt inte.)

Publicerat: / Allmänt

• Fredag •

Goddagens! Helgen är här och ingen kan vara gladare än jag just nu.. Allt med skolan är fixat, sista tentan är inskickad och nästa vecka börjar examensarbetet! 👍 hela jag är lättad och det kan inte vara bättre, jag njuter av livet för fullt!!

Idag har det varit mindre kul, har inte haft någon el och vatten sen typ 11.. Så tiden har gått ganska segt, har inte haft något att göra mer än att läsa igenom tentan! Men nu är äntligen allt tillbaka så nu slipper jag sitta i mörkret och invänta Kim som strax kommer hem :)

Ikväll väntas det mat och bowling med Rikard och Julia vilket ska bli superkul som alltid :) dock blir det inte speciellt sent för oss då det imorgonbitti bär av till Göteborg!! Ska bli så otroligt kul och skönt att komma iväg och bo på hotell.. Och jag ser fram emot hotellfrukosten såklart, m u m s i g t v ä r r e ! Haha.

Nu ska jag göra mig redo för kvällen så jag är klar när kimpan kommer hem! Ha en superbra fredag allesammans ❤️ puss och kram!

Publicerat: / Allmänt

• Myspys! •


Älskar levande ljus! Mys på hög nivå ❤️

Publicerat: / Allmänt

6 november

Halloj i stugan!
Igår onsdag var det redovisning av sista grupparbetet i skolan som stod på schemat. jag sov frukansvärt dåligt på natten och jag tror inte att jag sovit så dåligt nånsin faktiskt! så frustrerande att klockan bara går fortare och fortare när man vet att man måste vara pigg dagen efter.. men men, redovisningen gick över förväntan ändå så det känns bra :) dock trodde jag att vägen ner till vetlanda skulle bli jobbig eftersom jag var så trött, men även det gick fint så finns inte så mycket att klaga på. det är ganska otroligt att det finns extra energi nånstans i kroppen så att man orkar med en hel dag utan sömn!
 
när jag kom ner till kim igår på eftermiddagen så fanns det inget vatten i huset, hurra.. så vi fick hämta dunkar med vatten för att kunna gå på toa och allt! haha.. men det gick bra det med och det blev pizza till middag eftersom det inte är det lättaste att göra mat utan vatten och även diska efteråt. kvällen var mysig och vi tog det mest lugnt framför tvn innan vi la oss ganska tidigt, gissa om jag somnade fort!! så otroligt skönt att få sova ordentligt bredvid den bästa personen ♥ helt underbart.
 
imorse när jag precis gått upp så kommer rörmokaren och fixade vattnet åt oss, tack för det!! jag käkade frukost i lugn och ro framför tvn innan jag satte mig med tentan en stund. sen har jag hunnit med att handla, fixa och dona lite och pluggat ännu mera nu på eftermiddagen :)
 
kim har precis kommit hem så nu ska vi strax laga middag och sen antar jag att det blir en myskväll i soffan men tända ljus! perfekt kväll med andra ord.
 
hoppas ni har det bra i kylan allesammans! puss och kram

Publicerat: / Allmänt

tisdag

Dagarna bara rullar på i all världens fart! helgen gick jättefort i samand med att jag jobbade både lördag och söndag, det var skönt att få tänka på något annat än plugget för ett tag faktiskt :) i söndagskväll efter jobbet hjälpte moster mig att färga håret och jag blev supernöjd! igår (måndag) stod grupparbete på mitt schema, vi gick igenom allt inför redovisningen och allt känns jättebra.. sen på kvällen var det träning som vanligt och det var extra roligt då emelie följde med! :) alltid kul med sällskap.
 
Idag har jag hunnit med snabb vända till köping för att inhandla lite och sen massa plugg och även packning. imorgon har vi redovisning av vårt grupparbete på förmiddagen och efter det rullar jag direkt ner till vetlanda! som jag har längtat ♥ alltid lika härligt att åka ner dit och få vara med kärleken. i helgen väntar en tripp till göteborg också vilket jag ser fram emot, vi ska bo på hotell och kolla på galenskaparna :) vi åker tillsammans med kims jobb så det ska bli väldigt kul att få träffa alla hans kollegor + respektive också!
 
Nu ska jag snart lägga ner pluggandet för dagen och packa klart alla grejer innan jag ska ta en skön dusch och bara slappa hela kvällen! :) hoppas ni har det bra allesammans, puss & kram!