Publicerat: / Allmänt

22.34

Godkväll allesammans! Hoppas ni har det bra i kylan, fy tusan vad kallt det blev helt plötsligt.. Men jag tycker det är lite mysigt, då kan man tända massa ljus och ha det gött inomhus med gott samvete! :) 

Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt! Efter att jag vaknat så åt jag lite frukost medans jag satt och pratade med mor vid köksbordet, väldigt behövligt att lätta på alla känslor och tankar! Sen gjorde jag mig i ordning och träffade michelle i Köping för att käka lunch, det blev varsin toast på caffe latte! Riktigt mumsigt var det :) sen gick vi en sväng på stan innan vi avslutade vår dejt med en fika på donken. Tack för en härlig stund 👍❤️

När jag kom hem blev det plugg en stund innan min moster och kusin kom hit och hälsade på! Umgicks med dom enda tills dom åkte hem runt 19.00.. Vi pratade massor och käkade middag tillsammans! Alltid härligt med spontana träffar eftersom det inte sker allt för ofta att man ses, tyvärr.. 

Efter att dom hade åkt så återgick jag till pluggandet såklart och skrev ytterligare en bit på tentan! 👊 så jäkla skönt.. Sen när klockan blev nio så bänkade jag mig i soffan med en kopp te för att glo på finalen i hela Sverige bakar tillsammans med mamma! :) helt rätt vinnare enligt mig även fast alla 3 självklart var helt otroligt duktiga.

Nu har jag bäddat ner mig och ska kolla på oc innan sovdags! Börjar bli lite trött men ett eller två avsnitt orkar jag nog med ändå :) haha.

Puss och godnatt! ❤️

Go'lunch!

Just nu, film och mys i sängen!

Publicerat: / Allmänt

Natti natti!

Hello från sängen!
Träningen ikväll gick hur bra som helst, tänk att mat och fokus kan avgöra om det går bra eller dåligt. Efteråt blev det middag och en skön dusch innan jag glodde på film en stund! Klockan 22 var det som vanligt dags för ph, alltid lika kul.. Haha! :) nu har jag bäddat ner mig och ska glo på film en stund tills jag somnar!

Imorgon väntar en lunch-dejt med michelle och det ser jag fram emot såklart! :) och på eftermiddagen & kvällen står självklart tentaplugg på schemat.. Jippie!

Hoppas verkligen att jag har turen på min sida, håller allt som går för att det ska lyckas!! 

Godnatt världen, hörs imorgon! ❤️


Publicerat: / Allmänt

• sorg & saknad •




Publicerat: / Allmänt

• Plugg-onsdag •

Halloj! Idag tog jag sovmorgon innan jag åt frukost och fortsatte mitt tenta-skrivande.. Har suttit med tentan hela dagen och kommit en bra bit på vägen vilket känns skönt! 👍 har även hunnit med att käka lunch med mamma, pannkakor blev det! Perfekt när hon är hemma och fixar käk medans jag skriver :) haha! Ska fortsätta ett tag till hade jag tänkt innan jag ska byta om och ta lite mellis så att jag orkar med träningspasset ikväll! Hoppas det går bättre än i måndags :) 

Idag är det bara en vecka kvar tills jag beger mig till Vetlanda för att träffa min älskade pojk! ❤️ jag längtar som en tok.

Hoppas ni har en bra lill-lördag! Puss och kram 

Älskade studentliv!

Publicerat: / Allmänt

28 oktober

hejhopp i stugan!
helgen gick i väldans fart och jag har haft det underbart tillsammans med min kärlek! ♥
begravningen i fredags var väldigt fin men det var som väntat väldigt jobbigt.. men nu har vi sagt hejdå till älskade farmor och som jag skrev i förra inlägget så kan man sörja i sin egen takt nu! det är ett stort tomrum som hon lämnade efter sig och det känns ganska konstigt egentligen.. jag väntar fortfarande på att hon ska ringa!
 
efter kyrkan så träffades vi alla och fikade vilket var skönt, det är en lättare och mer avslappnad stämning och man kan till och med le litegranna trots allt! tur att man har sån underbar familj och släkt omkring sig så det inte blir alltför jobbigt. ♥
 
på kvällen när vi kommit hem och bytt om lite så kom min älskade kim äntligen hit, som jag har längtat!! hela kvällen tog vi det lugnt och hade myspys framför idol såklart med lite fredagsgötte :) helt underbart att få somna med honom bredvid sig!
 
i lördags så gjorde vi inget speciellt till en början på grund av det urtråkiga vädret.. vi låg i sängen och hade det skönt samtidigt som vi pratade och glodde på film! sen på eftermiddagen tog vi en tur till erikslund och ikea för att kika på lite grejer som eventuellt kan komma att inhandlas när jag flyttar i januari :) hihi! innan vi rullade hem för att käka middag så tog vi en fika och hade det lite mys tillsammans. efter middagen så svirade vi om och gjorde oss i ordning för bowling tillsammans med mina kusiner! vi mötte upp johanna och henka i köping för att ta varsin cider/öl innan mickis och danne kom och bowling stod på schemat.. det var som alltid jätteskoj men dock så kom jag ju sist! haha. men kvällen blev lyckad och inte allt för sen så när vi kom hem igen så la vi oss och glodde på någon film tills vi somnade ganska direkt!
 
i söndags sov vi ganska länge innan vi tog oss upp för att käka frulle och göra oss redo för att hälsa på anna och erik! vi blev bjudna på fika och vi satt där ett bra tag och pratade vilket var härligt :) sen resten av dagen fram tills att han åkte hem så passade vi på att kramas och bara ha det skönt tillsammans.. när klockan var 18 så rullade han hemåt och det blev genast väldigt tomt här hemma, jag gillar inte alls att säga hejdå.. det är riktigt tråkigt och jobbigt ju! men som tur är så dröjer det inte så speciellt länge tills vi ses igen, för att vara exakt så är det bara 8 dagar kvar :)
 
igår (måndag) åkte jag in till madde för att fixa vår komplettering på tentan och sen blev det plugg på egen hand på eftermiddagen.. på kvällen var det som alltid träning som stod på schemat och det gick inte så bra som jag hade förväntat mig, kände mig snurrig och allmänt seg i kroppen. antagligen så är det för att jag har otroligt mycket att fundera på för tillfället, det är mycket stress och jag har inte lust att göra nått alls känns det som vissa stunder.. vill bara dra täcket över huvudet och inte komma fram igen förrän allt är löst! men men.
 
idag tisdag har jag varit i skolan hela långa dagen, vi började med att göra klart vårt grupparbete på förmiddagen och det gick prima vilket känns asbra! sen lunchade jag och anna innan en eftermiddag med olika övningar tillsammans med läraren väntade. det var intressant och väldigt nyttigt inför vårt kommande yrke faktiskt! :) när jag kom hem runt 16.15 ungefär så käkade jag lite mellis innan jag satte igång att plugga lite..
 
nu har jag precis ätit middag och sitter framför datan igen och ska försöka skriva lite på tentan innan jag ger upp för idag! resten av veckan väntar tentaplugg för fullt och det är sista vanliga tentan på hela utbildningen, kan knappt förstå att det är sant!! målet är nära.
 
det blev ett väldigt långt inlägg men nu hade jag ganska mycket att berätta så det får ni ta! ;) haha.
puss & kram

Publicerat: / Allmänt

torsdag

hej på er!
denna vecka har gått i all världens fart, på gott och ont faktiskt.
har hunnit med en hel del träning vilket jag är så nöjd över och även mycket skolarbete :)
nu är helgen här för min del och imorgon väntar dagen D som jag fasar över..
min kära farmors begravning väntar imorgon vid lunch-tid!
det känns inte alls kul och jag tänker väldigt mycket på det hela tiden.
på ett sätt är det såklart skönt när begravningen är över om man får säga så,
för det är en del som inte alls är rolig.. och efteråt kan man sörja i sin egen takt!
men imorgonkväll så kommer iallafall min älskade pojkvän hit så då har jag nått positivt att se fram emot ♥
ska bli så mysigt och skönt att få kramas lite och ha det skönt under helgen :)
 
idag har jag vart i skolan och efter det blev det grupparbete med anna & erica!
på eftermiddagen mötte jag upp mami i köping för att handla lite och även en snabbshopping på h&m.
nu har jag nyligen städat mitt rum och bäddat rent i sängen vilket känns underbart :)
 
resten av kvällen är det mat och soffhäng som gäller för att samla krafter för morgondagen.
hoppas ni mår bra allesammans, ta hand om er!

Publicerat: / Allmänt

• Godnatt världen! •

Dagens arbetspass gick väldigt bra och fort faktiskt!
Har insett att det är riktigt kul att jobba på ica, man får träffa så mycket härliga människor :)
Kommer sakna det jättemycket när jag slutar, mycket erfarenheter och roliga minnen rikare har jag blivit!

Efter jobbet blev det en lugn kväll med lite plugg och mys framför tvn! 👍

Nu väntar sängen efter en skön dusch, dags att ladda för morgondagens grupparbete med brudarna! :)

Puss och godnatt ❤️ hoppas helgen varit härlig!

Vattenmelon och Sprite, kvällsgott!

Publicerat: / Allmänt

Jobb-lördag

Goddag bloggen!
Hoppas alla har en bra start på helgen :)
Jag började dagen med sovmorgon och därefter en god frulle!

Nu ska jag strax göra mig i ordning och käka lite lunch innan jobbet väntar 14.00! 
Det blir ett kvällspass som vanligt men det ser jag fram emot :)

Ha en toppenlördag allesammans!
Puss och kram ❤️

Go'fika! 👍

Publicerat: / Allmänt

Fredagsmys •

Hello!
Dagen började med sovmorgon och sen var det seminarie i skolan gällde :)
Det gick hur fint som helst och efteråt mötte jag upp mamma i Köping för att handla lite.
Resten av dagen har varit ganska lugn vilket har vart skönt faktiskt!
Fredagarna är alltid speciella och jag älskar det.

Nu ikväll har jag haft fredagsmys med mina kära föräldrar! Vi har glott på idol och haft det myspys.

Nu väntar sängen, och imorgon är det jobb som gäller!

Puss och godnatt ❤️




Helt underbart!

Publicerat: / Allmänt

kvällstankar..

godkväll allesammans!
nu var det ett tag sen jag skrev igen och som vanligt rullar tiden bara på..
nu har jag gjort om lite här inne och hoppas att det ska få mig att bli bättre på att skriva :)
det känns roligare när det är lite nytt faktiskt!
 
sist jag skrev så var jag i småland och det är några veckor sen, och det känns vill jag lova..
jag och min kärlek har inte träffats sen jag åkte hem efter den helgen!
så nu längtar jag otroligt mycket tills nästa fredag då han kommer hit ♥
eller, en del av mig längtar jättemycket och en annan del längtar inte alls tills nästa fredag.
den dagen ska vi ha begravning för min älskade farmor och det ser jag inte fram emot alls..
allt känns så overkligt och jag tror inte att jag har fattat riktigt än vad som faktiskt har hänt!
det känns som att hon finns kvar, att allt är precis som vanligt.. att jag kan åka dit och fika när som helst.
men så är det ju faktiskt inte, jag kan inte åka dit, aldrig mer kan jag göra det.
jag väntar på att hon ska ringa hem hit, att man ser att det är hennes telefonnummer som står..
jag vill svara och höra hennes röst säga att det är farmor som ringer!
hon brukade alltid fråga hur det var, hur det går i skolan och hur allt är med kim.
och jag vill så gärna höra hennes röst säga det, ställa frågor om mitt liv och visa att hon bryr sig..
jag väntar fortfarande på att jag ska vakna ur denna dröm och inse att allt är som vanligt!
kan inte förstå att båda mina älskade farföräldrar är borta och att jag aldrig mer kommer att träffa dom.
eller jag kanske snarare inte vill förstå att det är sant, för det betyder så mycket att dom vid sin sida!
kände bara att jag behövde skriva av mig lite ifrån mina tankar..
kära älskade farmor, jag hoppas verkligen att du har det bra där du är nu!! ♥
 
nu ska jag snart borsta tänder och bädda ner mig i sängen.
imorgon är det seminarie i skolan som gäller och efter det är det h e l g !
även fast jag ska jobba lördag och söndag så är alltid fredagen så oroligt häligt på nått sätt :)
 
puss och kram, hörs säkert imorgon! sov gott och dröm sött ♥