Publicerat: /

underbart med helg! ♡

God eftermiddag! Fedag idag, hur härligt är inte det? Bästa dagen på hela veckan :) har haft min lediga fredag idag och har hunnit med en hel del. Har shoppat det sista jag behöver till bröllopet nästa helg, sen har jag solat och även bara njutit av att vara ledig :) 

Ikväll väntas fredagsmys i lugn och ro med min älskade sambo! ❤ vi ska äta god mat och glo på tv, underbart värre!

Jag bara älskar våren och värmen som äntligen  är här! Man får så mycket energi av solen 🌞👍

Ha en toppenhelg allesammans!


Publicerat: /

Lördag

Hejsan hoppsan allesammans! 
Nu var det riktigt längesen jag uppdaterade här såg jag och jag får be om ursäkt för det. Har haft fullt upp med jobbet och allt runt omkring i vardagen! Jag trivs riktigt bra här i Småland även om jag längtar ihjäl mig efter mina nära och kära där hemma ❤ som tur är så är det inte så långt så man kan ju åka och hälsa på ganska ofta! Påsken spenderades hemma med mamma och pappa tillsammans med Kim som följde med mig. Det var underbart att bara få vara en helg utan måsten. Förra helgen var jag hemma igen för att ha möhippa för min fina annapanna, som blev ganska överraskad över att vi kom dit 06.30 på lördagsmorgonen ;) hihi! 

Den här veckan har gått fort men jag har längtat till helgen enda sen i måndags. Igår hade jag stängning på jobbet men efteråt fick jag äntligen helg! En helt ledig helg utan måsten och planer, helt underbart :) fredagkvällen spenderades framför lets dance med taco, godis och alkoholfri cider! Helt perfekt :) 

Idag lördag sov jag ut, iallafall till 08.20 ungefär! Gick upp samtidigt som min kära sambo som skulle iväg på speedway, sa hejdå till honom och gjorde i ordning frulle som jag käkade framför tvn i lugn och ro :) sen la jag mig ner och somnade ungefär 2 timmar till, härligt när man kan göra det! När jag väl vaknade igen tog jag mig upp och klädde på mig, sen drog jag till stan för att sola en stund och sen hem igen för att ta en skön promenad i det fina vårvädret!! Älskar solen 😊🌞 lagom efter promenixen och lite uteträning ringde Kim och frågade om jag kunde åka till stan och köpa några öl, och ja varför inte? Tog mig en sväng till stan igen och gick in på gina tricot en snabbis för att kika när jag ändå var där och hittade en tröja, tshirt och ett nagellack som fick följa med hem! Impulsshopping när den är som bäst ;) haha. Sen gick jag in på systemet och handlade lite för att sedan åka hem och ta en skön dusch! 

Nu har jag nyligen ätit lunch, målat naglarna och gjort mig i ordning lite! Sitter för tillfället framför tvn och njuter av en nocco, hur god som helst 😍 inväntar att sambon ska komma hem så vi kanske kan hitta på något! Ikväll väntas en hemmakväll med god mat och ett glas vin möjligtvis :) 

Hoppas ni mår bra och att ni har en underbar helg! ❤



Underbar lördag! 🌞