Publicerat: /

härliga lördag!

Godmorgon allesammans! Hoppas att eran helg har börjat bra :) igår var jag ledig och gjorde inget specielle förutom att handla och städa inför helgen. Älskar känslan att ha fredagsmys i ett nystädat hus! 👍 på kvällen gjorde vi hemmagjord pizza och pizzasallad, hur gott som helst måste jag säga. Sen blev det godis och mys framför fångarna på fortet & lite film efter det! 

Idag är det lördag och vi gick upp runt 08.30 och käkade frukost i lugn och ro framför tvn innan han åkte iväg för att greja lite inför deras resa till Lycksele på fredag! Jag har precis gjort mig i ordning för att snart åka till stan och tvätta bilen och sen hämta upp julia för att sen åka till Jönköping & shoppa lite! Perfekt lördag ♡

Ha en skön lördag! Puss och kram ❤

Publicerat: /

torsdag 27/8

Hejhopp!
Veckorna går fort och nu har jag äntligen tagit helg igen, ledig fredag imorgon och det känns riktigt skönt :) veckan som gått har bestått av jobb, speedway, husvisning och ännu mera jobb! En bra vecka med andra ord men nu välkomnar jag helgen och jag har inget speciellt planerat mer än en mys-fredag och shopping på lördagen ☆ 

Ikväll är jag hemma själv då kim är på möte! Jag har gjort go'middag- ugnspannkaka vilket var mumsigt värre :) sen har jag bara kollat på tv och tagit det lugnt med en kopp te & popcorn! En perfekt kväll i ensamheten helt klart 👍

Hoppas ni mår bra och får en skön fredag imorgon! Puss och kram ♡

Publicerat: /

skön helg!

Godkväll! ♡
Hoppas att eran lördag har varit lika härlig som min. Började dagen med sovmorgon, helt otroligt skönt att faktiskt kunna sova länge! Kim åkte iväg vid 7 imorse och då lyckades jag somna om och vaknade 10.30!!! Blev helt chockad när jag vaknade, var längesen jag sov så länge. Men det är ju inte hela världen, jag gjorde i ordning god frulle som jag åt framför tvn! Sen bestämde jag och Hanna att vi skulle åka till östsnå för att sola och bada :) helt underbart var det! Tänk att kunna njuta av värmen såhär på sensommaren :) vi badade en gång och det svalkade men var skönt eftersom solen verkligen värmde! 👍 senare på eftermiddagen åkte vi vidare för att spela äventyrsgolf och fika. En helt underbar dag med en härlig vän :)

När jag kom hem plockade jag i ordning här hemma som vanligt, älskar att ha det fint och fräscht i huset! Sen slappade jag i min solsäng på gården innan mannen kom hem med pizza :) nu har vi lördagsmys på hög nivå! Vi (läs jag) kollar på nya programmet "spring", helt klart ett godkänt helgnöje enligt mig! Kim har somnat här bredvid mig så han är inte mycket till sällskap för tillfället ♡ haha! Om en stund börjar filmen "hypnotisören" som jag tänkte fortsätta kvällen med, men det återstår att se hur länge jag orkar kolla..

Hösten börjar krypa sig närmare, eller iallafall mörkret! Det märks tydligt på kvällarna att det blir mörkare allt snabbare, jag gillar det faktiskt. Tycker det är så mysigt att sitta i soffan på kvällarna och mysa under en filt framför tvn med massa levande ljus!!

Hoppas ni har en skön kväll! Puss och kram ♡



Publicerat: /

måndag

Hej allesammans! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan, det har iallafall jag ☆ man blir alltid glad av att komma till jobbet och träffa mina härliga kollegor och underbara barn!

Jobbade till halv fem idag och direkt efter det så åkte jag till maxi för att handla inför veckan, även fast jag allra helst skulle åkt hem och slappa. När jag väl kom hem sen så packade jag upp och plockade undan lite här hemma innan jag gjorde i ordning kvällens middag! 

Nu sitter jag och glor på idol, äntligen har det börjat igen så att man har något roligt att kolla på om kvällarna! :) väntar på att sambon ska komma hem också så vi hinner mysa lite i soffan innan det är dags att sova igen. 

Imorgon är det tisdag och jobb väntar som vanligt! Sen har jag inget speciellt planerat så det återstår att se vad dagen har att erbjuda på eftermiddagen helt enkelt :)

Ha en toppenkväll! Puss och kram ♡

Publicerat: /

sommar 2015 ♡

Här kommer några bilder från min sommar!

Cypern ❤

Cypern ❤

❤❤ kärlek!

Mor och dotter ❤

Öland!

Öland

"Lilla" mjukglassen 👍

Go'frulle när brorsan var på besök! 

Äventyrsgolf!

Min födelsedagstårta 👍

Glassdejt på glass och berså med Anna ❤

Publicerat: / Allmänt

16 augusti

hejhopp!
tiden går och nu har jag fått ett "blogg-ryck" igen och ska försöka ta tag i bloggandet :)
sommaren har varit helt underbar och min första riktigt semester blev hur bra som helst! första veckan var jag bara ledig och tog det lugnt på hemmaplan, andra veckan åkte jag & min kära sambo till cypern och hade det riktigt underbart. vi solade, badade och åt god mat! vi kunde inte haft det bättre :) de sista två veckorna spenderade vi här hemma, hade fullt upp med besök hemifrån! mamma & pappa var ner två gånger och min bror & sarah var här en helg! jag har även gjort några utflykter till öland eftersom vi fina vän anna har varit där så jag passade på att åka dit två vändor iallafall ♥ en perfekt semester i mina ögon :)
 
har redan jobbat två veckor efter semestern och det känns faktiskt ganska skönt att vara tillbaka i vardagen igen även om man är lite trött på kvällarna nu i början! vi har haft skapligt lugna veckor nu men imorgon drar det igång på riktigt igen då många barn kommer tillbaka efter semestern så det ska bli roligt att träffa alla igen :) 
 
helgerna går så otroligt fort tycker jag, denna helg har jag hunnit med fredagsmys med min käraste och igår lördag träffade jag linnea & käkade lunch på stan och sen blev det en glassdejt med hanna som efterrätt :) igårkväll åkte jag ut till min svärmor där kim befann sig då dom skulle upp tidigt och jaga idag (söndag). vi lagade middag där och sen blev det soffhäng ett tag innan vi bäddade ner oss. imorse ringde kims klocka 03.35 och det var sååå himla skönt att känna att jag fick ligga kvar och sova! haha :) min klocka ringde 07.50 för att jag skulle hinna hem eftersom min mormor skulle komma på besök en stund men tyvärr så blev det inte så då det kom annat ivägen.. men det blir fler gånger!
 
nu sitter jag hemma och skriver till er, ska snart ta en skön dusch och göra mig i ordning :) sen ska jag åka till stan och kika på tofflor till jobbet hade jag tänkt, behöver ha ett par rejäla eftersom man går så mycket inomhus. sen bär det av mot svärmor igen för att spendera natten där tillsammans med kim, dom ska jaga både ikväll och tidigt imorgonbitti igen så jag valde att sova där jag också istället för att vara hemma själv. jag får åka lite tidigare till jobbet imorgon bara men det är inte hela världen! :) 
 
hoppas att ni har haft en skön sommar och att ni mår bra! ♥