Publicerat: /

smålänning!

Godkväll allesammans! Hoppas ni mår bra och att ni står ut med min frånvaro då och då :) det har varit väldigt mycket den senaste tiden och jag har inte hunnit med att blogga. För snart veckor sen tog jag examen och det känns helt magiskt, kan knappt tro att det är sant.. firade med klassen på fredagen med middag och drinkar, ett stort plus den kvällen var att min älskade pojkvän hämtade mig och Anna i Västerås! ♡ på lördagen var det firande tillsammans med släkten son gällde, det var jättekul att träffa alla och jag fick helt otroligt fina presenter! Vi åt kallskuret, potatisgratäng & massa exotiska frukter och till efterrätt var det tårta, morotskaka, rulltårta och lite annat smått :) mumsigt värre! Senare på kvällen åkte jag och Kim hem till vickan och Oskar för att hälsa på och fika lite. Det var jättetrevligt och även där fick jag underbara presenter! Tack min fina vän ♡♡ 

På söndagen var jag och Kim upp till morfar och Norberg för att hälsa på vilket var väldigt roligt och behövligt då jag inte vart där på länge! Vi fick smörgåstårta och fika.. alltid lika gott :) sen på eftermiddagen blev det middag hemma i kolsva innan Kim begav sig hemåt till vetlanda igen. Det är tråkigt att säga hejdå hela tiden men den här gången var det inte lika jobbigt som det brukar, för bara två dagar senare flyttade jag ju ner till Småland!! :)

På måndagen umgicks jag med mamma, vi var i Eskilstuna och gick på stan en sväng! ♡ sen på eftermiddagen och kvällen packade jag iordning alla mina grejer som skulle med till Vetlanda..

På tisdagen gick jag upp hyfsat tidigt, duschade och käkade frukost medan jag pratade med mamma :) skönt att få en lugn stund tillsammans innan jag gjorde mig i ordning och packade in i bilen. Det var jobbigt att säga hejdå men jag försökte tänka att det inte är så långt egentligen, vi kan ju ses nästan när som helst! Iallafall på helgerna :)

Det var som alltid helt underbart att komma ner hot och få pussa på min käraste! Resten av veckan bestod av plock och fix inte huset för att komma i ordning lite med mina saker :) i fredags var jag med svärmor på Ikea ikea Jönköping vilket var riktigt roligt! Hittade en hel del grejer som jag är nöjd med. Helgen har gått jättefort som vanligt och kvällarna består oftast av soffhäng och mys framför tvn tillsammans med min älskade sambo ♡ hihi! 

Igår måndag var jag hos Kims mormor för att sy upp lite gardiner innan det var dags för kvällsmöte på jobbet! Idag tisdag har jag umgåtts med svärmor en stund på dagen och sen har jag bytt gardiner i kök och sovrum samt städat och plockat lite! :) allt börjar falla på plats och jag börjar mer & mer känna mig hemma. Det känns riktigt skönt att "boa in sig" ordentligt innan jag påbörjar mig efterlängtade förskollärartjänst på måndag. Men jag längtar otroligt mycket till att få komma igång med jobb och riktigt vardagen. Ska bli härligt att börja träna lite också vilket jag ska göra så fort jag blivit av med förkylningen..

Nu vet ni lite vad som händer i mitt liv! Förhoppningsvis blir jag bättre på att uppdatera bloggen nu när jag börjar komma på plats med allt i livet :)

Puss och kram! ♡




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo