Publicerat: / Allmänt

28 oktober

hejhopp i stugan!
helgen gick i väldans fart och jag har haft det underbart tillsammans med min kärlek! ♥
begravningen i fredags var väldigt fin men det var som väntat väldigt jobbigt.. men nu har vi sagt hejdå till älskade farmor och som jag skrev i förra inlägget så kan man sörja i sin egen takt nu! det är ett stort tomrum som hon lämnade efter sig och det känns ganska konstigt egentligen.. jag väntar fortfarande på att hon ska ringa!
 
efter kyrkan så träffades vi alla och fikade vilket var skönt, det är en lättare och mer avslappnad stämning och man kan till och med le litegranna trots allt! tur att man har sån underbar familj och släkt omkring sig så det inte blir alltför jobbigt. ♥
 
på kvällen när vi kommit hem och bytt om lite så kom min älskade kim äntligen hit, som jag har längtat!! hela kvällen tog vi det lugnt och hade myspys framför idol såklart med lite fredagsgötte :) helt underbart att få somna med honom bredvid sig!
 
i lördags så gjorde vi inget speciellt till en början på grund av det urtråkiga vädret.. vi låg i sängen och hade det skönt samtidigt som vi pratade och glodde på film! sen på eftermiddagen tog vi en tur till erikslund och ikea för att kika på lite grejer som eventuellt kan komma att inhandlas när jag flyttar i januari :) hihi! innan vi rullade hem för att käka middag så tog vi en fika och hade det lite mys tillsammans. efter middagen så svirade vi om och gjorde oss i ordning för bowling tillsammans med mina kusiner! vi mötte upp johanna och henka i köping för att ta varsin cider/öl innan mickis och danne kom och bowling stod på schemat.. det var som alltid jätteskoj men dock så kom jag ju sist! haha. men kvällen blev lyckad och inte allt för sen så när vi kom hem igen så la vi oss och glodde på någon film tills vi somnade ganska direkt!
 
i söndags sov vi ganska länge innan vi tog oss upp för att käka frulle och göra oss redo för att hälsa på anna och erik! vi blev bjudna på fika och vi satt där ett bra tag och pratade vilket var härligt :) sen resten av dagen fram tills att han åkte hem så passade vi på att kramas och bara ha det skönt tillsammans.. när klockan var 18 så rullade han hemåt och det blev genast väldigt tomt här hemma, jag gillar inte alls att säga hejdå.. det är riktigt tråkigt och jobbigt ju! men som tur är så dröjer det inte så speciellt länge tills vi ses igen, för att vara exakt så är det bara 8 dagar kvar :)
 
igår (måndag) åkte jag in till madde för att fixa vår komplettering på tentan och sen blev det plugg på egen hand på eftermiddagen.. på kvällen var det som alltid träning som stod på schemat och det gick inte så bra som jag hade förväntat mig, kände mig snurrig och allmänt seg i kroppen. antagligen så är det för att jag har otroligt mycket att fundera på för tillfället, det är mycket stress och jag har inte lust att göra nått alls känns det som vissa stunder.. vill bara dra täcket över huvudet och inte komma fram igen förrän allt är löst! men men.
 
idag tisdag har jag varit i skolan hela långa dagen, vi började med att göra klart vårt grupparbete på förmiddagen och det gick prima vilket känns asbra! sen lunchade jag och anna innan en eftermiddag med olika övningar tillsammans med läraren väntade. det var intressant och väldigt nyttigt inför vårt kommande yrke faktiskt! :) när jag kom hem runt 16.15 ungefär så käkade jag lite mellis innan jag satte igång att plugga lite..
 
nu har jag precis ätit middag och sitter framför datan igen och ska försöka skriva lite på tentan innan jag ger upp för idag! resten av veckan väntar tentaplugg för fullt och det är sista vanliga tentan på hela utbildningen, kan knappt förstå att det är sant!! målet är nära.
 
det blev ett väldigt långt inlägg men nu hade jag ganska mycket att berätta så det får ni ta! ;) haha.
puss & kram



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo