Publicerat: / Allmänt

22.34

Godkväll allesammans! Hoppas ni har det bra i kylan, fy tusan vad kallt det blev helt plötsligt.. Men jag tycker det är lite mysigt, då kan man tända massa ljus och ha det gött inomhus med gott samvete! :) 

Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt! Efter att jag vaknat så åt jag lite frukost medans jag satt och pratade med mor vid köksbordet, väldigt behövligt att lätta på alla känslor och tankar! Sen gjorde jag mig i ordning och träffade michelle i Köping för att käka lunch, det blev varsin toast på caffe latte! Riktigt mumsigt var det :) sen gick vi en sväng på stan innan vi avslutade vår dejt med en fika på donken. Tack för en härlig stund 👍❤️

När jag kom hem blev det plugg en stund innan min moster och kusin kom hit och hälsade på! Umgicks med dom enda tills dom åkte hem runt 19.00.. Vi pratade massor och käkade middag tillsammans! Alltid härligt med spontana träffar eftersom det inte sker allt för ofta att man ses, tyvärr.. 

Efter att dom hade åkt så återgick jag till pluggandet såklart och skrev ytterligare en bit på tentan! 👊 så jäkla skönt.. Sen när klockan blev nio så bänkade jag mig i soffan med en kopp te för att glo på finalen i hela Sverige bakar tillsammans med mamma! :) helt rätt vinnare enligt mig även fast alla 3 självklart var helt otroligt duktiga.

Nu har jag bäddat ner mig och ska kolla på oc innan sovdags! Börjar bli lite trött men ett eller två avsnitt orkar jag nog med ändå :) haha.

Puss och godnatt! ❤️

Go'lunch!

Just nu, film och mys i sängen!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo