Publicerat: /

skön helg!

Godkväll! ♡
Hoppas att eran lördag har varit lika härlig som min. Började dagen med sovmorgon, helt otroligt skönt att faktiskt kunna sova länge! Kim åkte iväg vid 7 imorse och då lyckades jag somna om och vaknade 10.30!!! Blev helt chockad när jag vaknade, var längesen jag sov så länge. Men det är ju inte hela världen, jag gjorde i ordning god frulle som jag åt framför tvn! Sen bestämde jag och Hanna att vi skulle åka till östsnå för att sola och bada :) helt underbart var det! Tänk att kunna njuta av värmen såhär på sensommaren :) vi badade en gång och det svalkade men var skönt eftersom solen verkligen värmde! 👍 senare på eftermiddagen åkte vi vidare för att spela äventyrsgolf och fika. En helt underbar dag med en härlig vän :)

När jag kom hem plockade jag i ordning här hemma som vanligt, älskar att ha det fint och fräscht i huset! Sen slappade jag i min solsäng på gården innan mannen kom hem med pizza :) nu har vi lördagsmys på hög nivå! Vi (läs jag) kollar på nya programmet "spring", helt klart ett godkänt helgnöje enligt mig! Kim har somnat här bredvid mig så han är inte mycket till sällskap för tillfället ♡ haha! Om en stund börjar filmen "hypnotisören" som jag tänkte fortsätta kvällen med, men det återstår att se hur länge jag orkar kolla..

Hösten börjar krypa sig närmare, eller iallafall mörkret! Det märks tydligt på kvällarna att det blir mörkare allt snabbare, jag gillar det faktiskt. Tycker det är så mysigt att sitta i soffan på kvällarna och mysa under en filt framför tvn med massa levande ljus!!

Hoppas ni har en skön kväll! Puss och kram ♡





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo