Publicerat: / Allmänt

16 augusti

hejhopp!
tiden går och nu har jag fått ett "blogg-ryck" igen och ska försöka ta tag i bloggandet :)
sommaren har varit helt underbar och min första riktigt semester blev hur bra som helst! första veckan var jag bara ledig och tog det lugnt på hemmaplan, andra veckan åkte jag & min kära sambo till cypern och hade det riktigt underbart. vi solade, badade och åt god mat! vi kunde inte haft det bättre :) de sista två veckorna spenderade vi här hemma, hade fullt upp med besök hemifrån! mamma & pappa var ner två gånger och min bror & sarah var här en helg! jag har även gjort några utflykter till öland eftersom vi fina vän anna har varit där så jag passade på att åka dit två vändor iallafall ♥ en perfekt semester i mina ögon :)
 
har redan jobbat två veckor efter semestern och det känns faktiskt ganska skönt att vara tillbaka i vardagen igen även om man är lite trött på kvällarna nu i början! vi har haft skapligt lugna veckor nu men imorgon drar det igång på riktigt igen då många barn kommer tillbaka efter semestern så det ska bli roligt att träffa alla igen :) 
 
helgerna går så otroligt fort tycker jag, denna helg har jag hunnit med fredagsmys med min käraste och igår lördag träffade jag linnea & käkade lunch på stan och sen blev det en glassdejt med hanna som efterrätt :) igårkväll åkte jag ut till min svärmor där kim befann sig då dom skulle upp tidigt och jaga idag (söndag). vi lagade middag där och sen blev det soffhäng ett tag innan vi bäddade ner oss. imorse ringde kims klocka 03.35 och det var sååå himla skönt att känna att jag fick ligga kvar och sova! haha :) min klocka ringde 07.50 för att jag skulle hinna hem eftersom min mormor skulle komma på besök en stund men tyvärr så blev det inte så då det kom annat ivägen.. men det blir fler gånger!
 
nu sitter jag hemma och skriver till er, ska snart ta en skön dusch och göra mig i ordning :) sen ska jag åka till stan och kika på tofflor till jobbet hade jag tänkt, behöver ha ett par rejäla eftersom man går så mycket inomhus. sen bär det av mot svärmor igen för att spendera natten där tillsammans med kim, dom ska jaga både ikväll och tidigt imorgonbitti igen så jag valde att sova där jag också istället för att vara hemma själv. jag får åka lite tidigare till jobbet imorgon bara men det är inte hela världen! :) 
 
hoppas att ni har haft en skön sommar och att ni mår bra! ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo