Publicerat: / Allmänt

• 23.24 •

Godkväll i stugan! Hoppas ni har haft en härlig fredag :) det har iallafall jag! Började dagen med handledning imorse och sen satt jag & Madde hela förmiddagen och arbetade med vårt examensarbete! Det går framåt och det känns bra faktiskt :) sen när vi åkte hem stannade vi på godis-grodan och köpte helggodis! Mumsigt värre med "riktigt" godis.. Haha! När jag kom hem la jag mig i sängen en stund och vilade med en varm kopp te framför OC! Sen hängde jag med mor och far till maxi och handlade lite för att fördriva tiden lite.. När vi kom hem igen satte jag mig vid datan och letade artiklar till arbetet och läste lite! Senare på eftermiddagen bakade jag faktiskt, blev en kladdkaka. 

Till middag blev det kyckling och klyftpotatis, grymt gott.. Hela kvällen har vi haft moster + sambo på besök vilket har varit trevligt som alltid! :) vi glodde på idol, åt kladdkaka, pratade och skrattade massor! 👍

Nu ligger jag i sängen och glor på OC igen, och i knät har jag godisskålen.. Har världens mensvärk så det känns som att godiset är en liten tröst! Haha 🙈 ska snart borsta tänderna och försöka sova lite. 

Imorgon tar jag sovmorgon, äntligen!! Sen ska jag följa med pappa till farmors lägenhet och plocka lite grejer innan jobbet väntar klockan två :)

Piss och godnatt allesammans! ❤️

Min syn.. G ö t t !



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo