Publicerat: / Allmänt

6 november

Halloj i stugan!
Igår onsdag var det redovisning av sista grupparbetet i skolan som stod på schemat. jag sov frukansvärt dåligt på natten och jag tror inte att jag sovit så dåligt nånsin faktiskt! så frustrerande att klockan bara går fortare och fortare när man vet att man måste vara pigg dagen efter.. men men, redovisningen gick över förväntan ändå så det känns bra :) dock trodde jag att vägen ner till vetlanda skulle bli jobbig eftersom jag var så trött, men även det gick fint så finns inte så mycket att klaga på. det är ganska otroligt att det finns extra energi nånstans i kroppen så att man orkar med en hel dag utan sömn!
 
när jag kom ner till kim igår på eftermiddagen så fanns det inget vatten i huset, hurra.. så vi fick hämta dunkar med vatten för att kunna gå på toa och allt! haha.. men det gick bra det med och det blev pizza till middag eftersom det inte är det lättaste att göra mat utan vatten och även diska efteråt. kvällen var mysig och vi tog det mest lugnt framför tvn innan vi la oss ganska tidigt, gissa om jag somnade fort!! så otroligt skönt att få sova ordentligt bredvid den bästa personen ♥ helt underbart.
 
imorse när jag precis gått upp så kommer rörmokaren och fixade vattnet åt oss, tack för det!! jag käkade frukost i lugn och ro framför tvn innan jag satte mig med tentan en stund. sen har jag hunnit med att handla, fixa och dona lite och pluggat ännu mera nu på eftermiddagen :)
 
kim har precis kommit hem så nu ska vi strax laga middag och sen antar jag att det blir en myskväll i soffan men tända ljus! perfekt kväll med andra ord.
 
hoppas ni har det bra i kylan allesammans! puss och kram



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo