Publicerat: / Allmänt

• Hejdå helgen! •

Jaha då var den här helgen också över snart.. Herregud vad tiden går fort! Men jag har hunnit med ganska mycket ändå denna helgen. I fredags var det plugg som stod överst på att-göra-listan! Utöver det så handlade jag och käkade lunch med mor och far, på eftermiddagen/kvällen gjorde jag Niclas och pappa sällskap medan dom bytte däck på Niclas bil. Sen på kvällen kom mina kära kusiner hit och vi hade fredagsmys framför idol såklart! :)

Igår lördag sov jag ganska länge och innan det var dags för go'frulle så tog jag en skön dusch! Vid lunchtid träffade jag Vickan för en mysig fika på stan, en välbehövlig dejt med en väldigt saknad vän! ❤️ vi hade en hel del att prata om, som alltid.. Efter vi fikat så var det dags att åla till jobbet och köra ett kvällspass! Kvällen gick ganska fort och när jag kom hem så blev det ost och kex framför OC innan jag däckade :)

Idag söndag hann jag lagom äta frukost och göra mig i ordning innan det var dags att åka till jobbet igen och jobba 12-18. Tycker jobbhelgerna går jättefort jämt, men det är nog för att jag tycker om mitt jobb! 👍

Nu ikväll har jag ätit middag, pluggat, pratat med Kim i telefon och duschat! Och nu ligger jag i sängen och glor på OC igen, har ätit lite adventsfika också såklart! Det är ju ett måste en dag som denna :)

Hoppas ni haft en skön helg allesammans! Puss och kram ❤️

Julfint i mitt fönster!

Mys med levande ljus!

Älskart!

Mums!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo