Publicerat: / Allmänt

onsdag

Halloj alla glada!
Tiden bara rullar på och jag har tänkt blogga flera gånger men det har bara inte blivit av, tyvärr.. men iallafall så består mitt liv just nu av plugg, plugg och plugg! det blir lätt så när examensarbetet är under bearbetning och det tar tid att skriva allt :| men samtidigt som det är jobbigt och tungt så är det såklart kul också, sista arbetet på hela utbildningen.. kan inte fatta riktigt!
 
i helgen som var så var jag nere i småland hos min kärlek, får alltid så himla mycket energi när jag varit där! åkte ner redan i torsdags och helgen har varit helt underbart härlig, vi har inte gjort något särskilt utan mest bara haft det skönt :) i fredags var det myspys som stod på schemet, god mat, godis och idol! perfekt fredagkväll med andra ord! ♥ i lördags tog vi sovmorgon och sen fixade vi lite i huset och jag bakade både muffins och paj inför besöket som väntade på eftermiddagen. på kvällen åkte vi hem till ett par kompisar till han och käkade & umgicks lite vilket var hur kul som helst! på söndagen blev det sovmorgon även då och sen gjorde vi oss i ordning för att åka till hans mamma och hälsa på och även fixa lite utomhus. tro det eller ej men jag gjorde något som jag aldrig trott att jag skulle göra, jag körde traktor!! haha.. det var riktigt kul faktiskt :) när vi kom hem igen framåt kvällen så gjorde vi mat och slappade i soffan resten av kvällen framför tvn.
 
i måndags åkte jag hem på förmiddagen och jag hatar att säga hejdå och åka därifrån! men nu är det typ bara 2 månader kvar tills vi slipper åka ifrån varandra hela tiden, som jag längtar! ♥ på eftermiddagen när jag kommit hem och packat upp mina grejer så satte jag igång med pluggandet såklart och på kvällen blev det mys framför tvn innan jag däckade i sängen!
 
igår (tisdag) så var det plugg som stod på schemat tillsammans med madde! vi kom en bra bit och det kändes bra faktiskt :) varje enstaka bit är ett plus och ett steg framåt i rätt riktning!! sen på eftermiddagen träffade jag fina michelle en stund, vi kikade i lite affärer och fikade tillsammans. alltid lika mysigt :) och på kvällen tog jag det mest lugnt med mor & far!
 
idag onsdag har jag pluggat en hel del på egen hand faktiskt, gått igenom lite och läst. sen hjälpte jag mamma en stund med att städa i farmors lägenhet så nu är den snart "ur världen" för oss.. det känns sådär såklart, eftersom det var hon som bodde där så vill man ju inte göra sig av med den! men men.. senare på eftermiddagen satte jag igång med att baka lite, det blev en saffran-sockerkaka. och nu ikväll har jag tränat och det kändes sååå bra, jag älskar känslan efteråt :) har precis duschat och bänkat mig framför tvn, ska snart provsmaka min sockerkaka också, hoppas den är ätbar ;)
 
hoppas ni mår bra allesammans! puss och kram ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo