Publicerat: / Allmänt

på hemmaplan!

hello alla glada!
helgen gick hur fort som helst och jag har haft det helt underbart bra tillsammans med den jag älskar mest ♥! i fredags var det som sagt bowling och käk som stod på schemat, det blev en väldigt lyckad och rolig kväll måste jag säga.. jag var chaufför och fick köra finbil- kims audi! :) haha. bowlingen gick däremot inget vidare alls för min del, nästan lite pinsamt.. dom andra fick sig ett gott skratt när det gick så extremt dåligt för mig! det blev ganska tidigt och vi var hemma redan strax efter 22 så vi hann se utröstningen i idol innan vi bäddade ner oss.
 
i lördags var det uppstigning tidigt för min del, 06.30 ringde klockan och då hoppade jag in i duschen och gjorde i ordning frulle efter det. sen var det packning och sminkning kvar innan vi var redo att åka :) vi mötte upp alla andra nere på kims jobb där även bussen gick ifrån. det var riktigt roligt att träffa alla hans kollegor + respektive! bussresan ner gick ganska fort och när vi kom fram till hotellet så checkade vi in och gjorde sedan ett besök på nordstan, dock var inte riktigt ensamma där så det gick knappt att gå där inne.. det var s j u k t mycket folk!! men trevligt var det ändå, och efteråt tog vi en drink i baren innan vi duschade och gjorde oss redo för middag & kvällen. efter middagen på harry's så samlades dom flesta i hotellbaren- drack lite gott och hade det allmänt roligt :) sen kom bussen och hämtade upp oss 18.50 ungefär för att skjutsa oss till teatern där vi skulle se galenskaparnas 30 års-jubileum :) det var helt otroligt roligt att se och man fick sig många goda skratt såklart! när föreställningen var över så blev det några drinkar innan vi däckade på hotellrummet vid 01.30 ungefär! en riktigt lyckad dag/kväll helt klart, skulle mer än gärna göra om det :)
 
igår söndag vaknade vi runt 10 och då blev det hotellfrukost, som jag längtat!! det var riktigt gött faktiskt, precis som det brukar vara :) sen packade vi i ordning våra grejer och gick en sväng på nordstan igen. sen gick vi upp till avenyn och kikade lite och hamnade på ett mysigt café där! när vi sedan kom tillbaka till hotellet så tog vi vårt pick & pack och checkade ut. sen gick vi en snabbis till pressbyrån för att köpa lite godis och vatten till bussresan hem som påbörjades 14.00.. när vi kom tillbaka till vetlanda vid 16.30 så åkte jag och kim ut till hans pappa för att fira farsdag innan vi åkte hemåt för att laga mat och mysa i soffan framför tvn innan läggdags!
 
idag åkte han till jobbet tidigt och jag sov vidare efter det, när jag väl gick upp runt 10 så packade jag lite och sen käkade jag frulle i lugn och ro framför OC! sen packade jag klart och diskade undan innan jag började rulla hemåt till lilla kolsva igen. vägen hem gick jättebra, men det är så himla tråkigt att köra när det regnar.. men men, hem kom jag iallafall som tur är :) käkade middag för en stund sen och nu har jag precis duschat! ska snart fika lite med mor och far innan jag intar sängläge framför nån bra film resten av kvällen. 
 
hoppas ni har haft en bra helg! hörs säkert imorgon :) puss och kram
(har tyvärr inga bilder alls från helgen, hade fullt upp hela tiden så jag hann helt enkelt inte.)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo