Publicerat: / Allmänt

tisdag

Dagarna bara rullar på i all världens fart! helgen gick jättefort i samand med att jag jobbade både lördag och söndag, det var skönt att få tänka på något annat än plugget för ett tag faktiskt :) i söndagskväll efter jobbet hjälpte moster mig att färga håret och jag blev supernöjd! igår (måndag) stod grupparbete på mitt schema, vi gick igenom allt inför redovisningen och allt känns jättebra.. sen på kvällen var det träning som vanligt och det var extra roligt då emelie följde med! :) alltid kul med sällskap.
 
Idag har jag hunnit med snabb vända till köping för att inhandla lite och sen massa plugg och även packning. imorgon har vi redovisning av vårt grupparbete på förmiddagen och efter det rullar jag direkt ner till vetlanda! som jag har längtat ♥ alltid lika härligt att åka ner dit och få vara med kärleken. i helgen väntar en tripp till göteborg också vilket jag ser fram emot, vi ska bo på hotell och kolla på galenskaparna :) vi åker tillsammans med kims jobb så det ska bli väldigt kul att få träffa alla hans kollegor + respektive också!
 
Nu ska jag snart lägga ner pluggandet för dagen och packa klart alla grejer innan jag ska ta en skön dusch och bara slappa hela kvällen! :) hoppas ni har det bra allesammans, puss & kram!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

22 år & färdigutbildad förskollärare 2015.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo